Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg brukt av eks-kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 15 år, og eksen min (18 år), hadde sex med meg. Vi var kun sammen i 2-3 uker, og jeg føler at han brukte meg for sex. I denne perioden, hadde vi sex til sammen 3 ganger. Dager der vi snakket om sex, ville han være lykkelig. Dager der jeg sa jeg ikke ønsket det mer, ble han sur og deprimert. Nylig sa han at han hadde følelser for noen andre, og jeg gjorde det slutt. Jeg føler meg på alle mulige måter brukt, seksuelt. Jeg føler meg ''skitten'' og jeg angrer på at jeg ikke sa ''Nei'' når jeg ikke ønsket. Jeg visste bare ikke bedre... Kan jeg anmelde han for seksuelt misbruk siden jeg er 15, og han er 18? I såfall, hvordan gjør jeg dette? Jeg vil ikke at han skal ende opp på gaten, og jeg vil heller ikke ødelegge livet hans, men jeg føler meg brukt. Mvh Jente 15.

SVAR

Besvart 27.06.2017 19:34:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle