Hopp til hovedinnholdet

Vil penis vokse mer? er det vanlig å måtte se på nakenbilder når en onanerer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er ein gut på 13. Trur eg er ferdig utvikla sidan eg har stor penis og store ballar, og masse hår. Håpar ikkje den blir større sidan den alt er 22 cm og veldig tjukk. Men det er vel litt normalt og for vaksne? Trur den har slutta å veksa, men kan det vere noko eg berre håpar på? Er dette arveleg? Såg min pappa eingong, og den var sinsykt stor. Ingen i dusjen på skulen har så stor som min når den er slapp. Er litt liten og spinkel og, og då virkar den enno større. Har onanert sidan eg var elleve. Siste året tre gonger om dagen. Synest det er i meste laget, men er så kåt, og må berre. Når eg onanerer må eg sjå på bilder av nakne damer (milf). Nakne yngre jenter blir ikkje det samme. Er det normalt?

SVAR

Besvart 24.08.2017 09:22:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle