Hopp til hovedinnholdet

Jeg er glad i kjæreste min, men har ikke lyst på sex med han, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i over 2 år nå, of har bodd med han i over et år. Vi har pleid å ha veldig bra sex, og vi er veldig kreative. Han er personen jeg lever for og er bare alt for meg. Men i det siste har jeg bare ikke følt for å ha sex med han, men alltid fantasert om å ha sex med andre, mens jeg har onani (?) med meg selv. Jeg drømmer også mye om sex med andre, ofte er det eksen min som jeg vet jeg alltid vil elske, men ikke ønsker å ha forhold med. Jeg vet ikke hvorfor, og jeg er rett og slett skuffa over meg selv... Kjæresten min er alt for meg, men jeg bare føler ikke for å ha sex med han. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.08.2017 18:07:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle