Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvordan jeg skal gå fram når det gjelder sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en submissive gutt og er trans ftm. Vet ikke hvordan jeg skal gå fram når det gjelder sex. Vet ikke hvordan man kan ha et forhold med ei domina som ikke vil gå nedetil. Jeg liker røff "sex" og å ikke ha kontrollen. Jeg vet ikke så mye om smerte under sex, men er villig til å prøve videre med det og bondage. Sliter veldig med dette nå siden jeg startet på testo og har blitt mer kåt og blir frustrert siden jeg ikke kan gjøre noe uten at det blir ubehagelig for meg. Har veldig mye "bottom dysphoria". Hvordan greier folk å finne ei jente som er dom i senga? Føler at alle forventer at menn skal være dominerende i senga og damer skal være sub. Det plager meg veldig. Takk for hjelpen c:

SVAR

Besvart 11.10.2017 15:35:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle