Hopp til hovedinnholdet

Eg vil spørje han om kor han føler me er, og om han er klar. Starte samtalen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er i jente på 14 år med ein kjæreste som er 15( 16 i februar). Me har vert saman i eit halvt år og eg lurer på korleis eg kan starte ein samtale om sex... eg vil snakke med han om det, men vil ikkje presse han. Er redd han tenkjer eg er heilt pervers viss eg spør om det. Eg vil spørje han om kor han føler me er og om han er klar men korleis og kor burde eg starte ein sånn samtale? Og eg må finne dei rette spørsmåla å stille han. Tusen takk for svar på forhånd..

SVAR

Besvart 11.11.2017 08:52:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle