Hopp til hovedinnholdet

Jeg har stukket en mobiltelefon inn i skjeden, nå sitter den fast der.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg tok min gamle nokia telefon oppi fitta og nå sitter den fast. Jeg sa ikke noe til typen min. Han sskulle pule meg samme dag så han kjente at det lå en metall dings i fitta mi! han ble forskrekka og stakk, ingen vet at den er der og trenger noen til å dra den ut. Får den ikke ut selv og vil helst ikke si det til mamma eller pappa.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du forteller at du har stukket en mobiltelefon opp i skjeden, og at du ikke klarer å få den ut igjen. Du trenger hjelp, og vil ikke fortelle om dette til mamma og pappa.

Jeg tenker at du må få få fjernet telefonen så snart som mulig. Du kan gå til helsesøster på skolen, eller på helsestasjon for ungdom og be om hjelp. De som arbeider her har taushetsplikt. Dersom dette ikke går, er alternativet å oppsøke lege/legevakta - da kommer du kanskje ikke unna å måtte be mamma eller pappa om hjelp?

Det er viktig at du ikke utsetter dette!

Lykke til - flott at du bruker ung.no!

Vennlig hilsen Helsesøster/Helsebror

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex