Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er jomfru og er så nervøs før vi prøver å ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min er jomfru og er så nervøs før vi prøver å ha sex. Han ender opp med å spy og bare føle seg skikkelig dritt siden han er så nervøs.. Hva kan jeg gjøre for å kunne comforte han best mulig? Jeg har sagt til han at det er helt greit og at det får ta den tiden det tar, men skal ærlig innrømme at det er liiitt kjipt.. men er jo glad i han og vil kun hans beste.

SVAR

Besvart 26.11.2017 15:13:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle