Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min terroriserte meg med bilder og filmer av at han og lillesøsteren min hadde sex. Jeg tror jeg fortsatt elsker han, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 15 år. jeg er sammen med en gutt på 17år og vi har hvert sammen i 1 år snart. jeg er veldig glad i han men jeg hører rykter om at han har hvert utro mot meg flere ganger, han har ikke sagt det til meg selv men en god venn av meg sa det til meg.. så jeg bestemte meg for å hvere utro selv mot han for å ta hevn, jeg lå med bestekompisen hannes. han fant det ut og han hadde sex med lillesøsteren min. han terroriserte meg med bilder og vidoer fra sexen deres. jeg sa ifra til foreldrene mine om dette og de truer med å andmelde han til politie. jeg møtte han for å snakke om dette og vi endte med å ha sex. jeg trur jeg fortsatt elsker han jeg vil fortsatt være sammen med han, hva gjør jeg??? hilsen frustrert jente.

SVAR

Besvart 30.11.2017 15:00:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle