Hopp til hovedinnholdet

Tvunget til sex, som har blitt filmet og publisert blant klasse venner.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Det er krise!! Jeg har en kjæreste som jeg elsker men han blir litt mye noen ganger! Han sa til meg en dag på skolen at om jeg ikke pulte han i friminuttet så var det slutt! Men jeg ville jo bare ha han så da gikk vi inn på doen i friminuttet og hadde sex i hele friminuttet og når friminuttet var ferdig så sa han at han ville ha mer sex siden det var så deilig og da hadde vi det vi skulka skolen og stakk utti skogen på en tursti nesten ingen bruker..og lå oss ned midt på veien og lå der og pulte i flere timer og så kom vi hjem til meg og pulte resten av dagen. Da vi skulle spise så jeg på facebook at det hadde blitt postet mange videoer som alle i klassen hadde sendt meg det var videoer av meg og min kjæreste som lå og hadde sex på soverommet helt nakne og fra den turstien! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?! Jeg ville jo egengtlig ikke ha sex heller! Ikke nok med det men jeg har på følelsen at jeg er gravid fordi at jeg har liksom sånne ekle spark på en måte i magen og magen har vokst!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 år

Takk for at du skriver til oss. Det du beskriver er ikke greit, det er ikke akseptabelt at du tvinges til sex med trussel om at du mister kjæresten din. Denne kjæresten er ikke sammen med deg for at han ønsker ditt beste men 
utnytter deg. En slik kjæreste fortjener du ikke. Denne kjæresten fortjener ikke deg og finn en venn å snakke med som kan hjelpe deg og komme deg vekk fra han. 

Denne filmen er tatt ulovlig og du burde anmelde dette. Hvem har filmet deg og kjæresten på rommet ditt? Slikt er ulovlig og du burde snakke med noen voksne om dette. Kan du snakke med foreldrene dine? eller noen andre du stoler på som kan hjelpe deg med dette.

Når det gjelder graviditet må du ta kontakt med legen, helsesøster for å få tatt en graviditetstest. Der vil du få samtaler, råd og veiledning. Har du tenkt på prevensjon? Det finnes masse bra prevensjon på markedet.

Jeg legger ved flere artikler du kan lese.

Lykke til.

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet