Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homofil fordi jeg blir kåt på andre gutter?

Annet 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en gutt som trur jeg liker gutter. jeg og noen venner lekte litt med hverandre så ville jeg alltid bli tatt på. i 7 klasse drev vi å lekte med pinner så langt inni skogen dro jeg av meg buksa og tok den i rævhullet men etter d så satt jeg på en stubbe og den passa jeg liker å leke med gutter noen ganger i hvertfall leke slåss da blir jeg kåt men jeg vet ikke om jeg er homo eller ikke i barne hagen så ble jo jeg sugd av en gutt men han sugde liksom ikke også har jeg hemmelig crush på læreren. kan dere svare fort sp mulig

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så bra du skriver til oss.

Det er vanlig å utforske kropp og seksualitet med en av samme kjønn i barne- og ungdomstiden. Så lenge du ikke gjør ting du ikke vil med kroppen din eller går over grenser til andre, kan du gjøre som du vil.

Skal du utforske er det viktig å være litt forsiktig sånn at du ikke skader deg. Det å ta en pinne i rumpa kan føre til skader og smerter, så det vil jeg anbefale deg å ikke gjøre.

Hvilket kjønn du liker, blir forelsket i og kåt på kan være vanskelig å forstå. Noen ganger blir en forvirret. Ikke gi opp. Det ordner seg som regel etterhvert, men det kan ta tid å finne ut av.

 

Lykke til med utforskningen! Se tips om Sex og samfunns chattetjeneste under svaret. Der kan du anonymt snakke med helsepersonell om det du lurer på. Tjenesten er gratis.

Vennlig hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jenter ligger og tenker (colourbox.com)

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex