Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få til å ha sex med kjæresten min?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i 4 måned nå. Jeg har utrolig lyst å ha sex med han, grunnen til det er fordi jeg vil bli mer komfortabel med hverandres kropp osv. Men han er såpass forsiktig at han ikke tørr å gjøre nooe! Det irriterer meg skikkelig, også vil jeg ikke gå for fort frem fordi jeg er redd for at han kanskje blir fornærmet. Vi har ikke onanert sammen, vi har ikke klint. Vi begge er veldig sjenerte med hverandre. Hva kan jeg gjøre slik at vi blir enda mer «close» at man føler seg enda mer tryggere osv? Jeg nekter å snakke om sex med han, det blir altfor flaut for meg. Hva kan jeg gjøre da for at vi blir skikkelig kjærester der vi nesten gjør alt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 17!

Takk for spørsmål.

Du ønsker å ha sex med kjæresten din, men du opplever at han er altfor forsiktig, slik at det ikke skjer noe. I tillegg ønsker du ikke å snakke om dette med han, siden det er for flaut for deg.

Ønsker du at forholdet deres skal endre seg slik at dere kan kline og ha andre former for sex sammen, er du nok nødt til å snakke med han. Ingen kan gjette seg til hva den andre tenker og føler. Det er heller ikke mulig å vite hva den andre liker og trenger av ulike stimuleringer for å få orgasmer og andre gode opplevelser.

Det er ikke spesielt bare for dere to, dette er noe som gjelder for alle som ønsker å bli kjærester eller sexpartnere og som ønsker å ha sex eller prøve ut ulike ting sammen. En må klare å snakke sammen og fortelle hva som fungerer og ikke. 

En start for deg, kan være å finne ut hva det er du liker og hva du kan tenke deg å gjøre sammen med kjæresten din. Får du mere kunnskap om deg selv, kan det hende du også får bedre selvtillit og derfor klarer å snakke med kjæresten din.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bli bedre kjent med kjæresten din

Gutt hvisker til jente (colourbox.com)

Noen kjenner hverandre godt og vet alt om kjærestens ønsker og behov. Andre vet ikke så mye. Kanskje kan det å bli litt mer kjent med andre sider av kjæresten gjøre at forholdet blomstrer?

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex