Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker på penishodet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg har for et par uker tilbake hatt små blemmelignende på underkanten rundt penishodet. Det har vært rødt oppå og virket ganske sårt. Kjæresten min har tidligere hatt sopp grunnet antibiotika og vi har hatt ubeskyttet sex i senere tid. Jeg tok en klamydiatest for å være sikker hos fastlegen min - men den var negativ og hun sa at det høres ut som jeg også kan ha fått sopp. Det har vel og merke gått veldig ned nå men det er fortsatt litt rødhet igjen og et par prikker. Er dette sopp? Og hva behandling kan hjelpe på dette, finner jeg noen salve jeg kan kjøpe uten å trenge resept på det? Eller går det over av seg selv, fastlegen min sa dette var noe som gikk over av seg selv men jeg tenker at det kanskje kan være lurt å pleie dette med noe?

SVAR

Besvart 18.02.2018 07:41:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle