Hopp til hovedinnholdet

Overrasket over mamma sin reaksjon på samleie

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som har en kjæreste han er 15. Da vi hadde vært sammen i 3 uker. Kom han til meg lørdag morgen, jeg var alene hjemme. Vi gikk lenger og lenger vi ble kåtere og kåtere jeg ville og følte meg klar for sex. Men det var ikke planlagt fra noen av oss så vi hadde ikke kondom. Det endte med samleie. Det var en fin opplevelse, men jeg ville ikke risikere det skulle skje igjen så turte ikke ha tid med han. Så mamma spurte meg hva er det som er galt? Hva plager deg? Hvorfor er du ikke sammen med han? Så jeg fortalte det som det var. Jeg ble veldig overrasket over mamma sin reaksjon det minste jeg forventet var at hun skulle klandre seg selv? For at hun var for naiv. Ikke noe skyld til min kjæreste heller at hun likte han? Hvorfor det. Mamma ringte legen så jeg fikk Ellaone på 5.døgnet og dagen etterpå satt inn kobberspiral for å unngå gravidtet, som prevensjon skal jeg begynne Cerazette ekstra sikkerhet og mot blødninger.

SVAR

Besvart 07.03.2018 14:07:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Redd for at du er gravid? Urolig for ømme pupper eller at mensen er forsinka? Ta en graviditetstest! Slik får du tak i en og bruker den riktig.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle