Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å onanere på en annen måte.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg har lyst til å onanere på en annen måte kan du si meg noen andre måter å onanere på? Liksom gjøre noe annet en runking har blitt litt lei av det. Jeg har prøvd å runke med venstre hånda og det gjorde liksom ikke noe for meg. Er det noen annen måte jeg kan få orgasme på? Jeg har lyst til å utforske meg selv men jeg har inger stor fantasi så jeg lurte på dere kunne si noen ting jeg kan prøve. Mvh gutt 13 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det finnes forskjellige måte rå stimulere penisen på. 
Hvis du finner en pute som er laget av skumgummi, slik materiale som noen madrasser er laget av, kan du lage et hull i denne. Det kan være lurt å bruke kondom, for at penisen ikke skal bli sår. Hvis hullet ikke er så stort, vil det stramme mer enn hvis hullet er større.
Du kan få kondom hos helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. På helsestasjon for ungdom ligger kondomene som oftest på venterommet. Se artikkelen for å finne helsestasjon for ungdom der du bor.
Hvis du finner en armring beregnet for svømmetrening/holde barn flytende, kan du smøre glidemiddel eller olje inni hullet. Det skal også gi god effekt.
Glidemiddel kan du få hos helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. De kommer i små, svarte pakker med ordet "glid" med lyseblå bokstaver. De ligger ofte sammen med kondomene.
Et annet tips er å ta en myk pose (slike som er beregnet for matavfall) og smøre den inn med glidemiddel/olje. Deretter legges posen rundt penisen. Så tar du penisen mellom to puter, eller at du bretter en litt større pute rundt penisen. Ta en stram strikk eller hyssing rundt puten/putene slik at putene strammer rundt penisen.
Nyt kjønnet og kroppen din!

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lei av onaneringen?

Dorull (colourbox.com)

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex