Hopp til hovedinnholdet

Jag har lyst til å se de andre guttene i klassen sine kuker.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har veldig lyst til å se gutter i klassen sin kuk men jeg har ikke set kuken dems han ene er homo han har stor kuk og jeg vil suge han og han har sakt til meg i garderoben at han ville suge meg så begynte han å runke og vi tok kukene våres inntil hverandre da hadde begge stå og vi prøvde og stikke kuken hans inni rompa mi det var deilig og jeg vil gjøre det igjen men han er sammen med en annen gutt han sender nude når de har sex og suger hverandre en gang snakket vi live til hverandre mens vi ronka men jeg tok bilde av han og ronket til det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Når en er 14, er en på full vei inn i puberteten. Det er en hektisk periode der det skjer mye med kroppen, både på ut- og innsiden. En vokser i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten og penis vokser. Dette er også da en begynner å legge merke til hvem en blir forelsket i og kåt på.

Noen forklarer puberteten som at kroppen koker av kåthet. Av og til forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv.

I puberteten er det helt vanlig at en kan bli kåt på noen i klassen og å ønske en kunne ha sex med de. Det du forteller om i spørsmålet ditt, er noe både gutter og jenter opplever. En kan synes det er spennende og deilig å ha slike fantasier, eller en kan bli frustrert av de. Du forteller at han du er spesielt interessert i har kjæreste. Da kan det kanskje bli vanskelig for deg å ha sex med han. Kanskje det er mulig for deg å finne en som også er singel? 

Du kan også sjekke ut om Skeiv ungdom har aktivitet i nærheten av der du bor - det er en fin måte å treffe andre gutter som liker gutter.

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex