Hopp til hovedinnholdet

Utslett og kløe på penis, smurt inn med leverpostei og slikket av hunden. 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

hei på deg jeg har den siste tiden vært så innmari kåt, og å runke det funka ikke, fikk ikke nytelse av det. så kom hunden min med matskåla hans, også tenkte jeg kjapt "hmmmm hva skjer om jeg smører leverpostei på testiklene mine, så da prøvde jeg, og så begynte hunden min å slikke meg på testiklene, fant ut at jeg ville prøve å ta det på penisen også.... og nå etter 3 dager, så har jeg innmari utslett og kløe på testiklene og i området rundt. jeg er flau over å si det til noen... hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det kan virke som om du har fått en betennelse. Det kan komme fra hunden din eller du er allergisk mot noe i leverposteien.
Det er ikke farlig om en hund slikker deg i tissen. En kan ikke bli smittet av noe og det vil ikke føre til noen skade.
Men, selv om det ikke er farlig, er det likevel ikke noe en kan gjøre. I Norge finnes det lover som sier noe om hva en kan og ikke kan gjøre når det gjelder sex. En kan ikke ha sex med noen under 16 år og en kan ikke ha sex med dyr.
Grunnen til at en ikke kan ha sex med dyr, er at de ikke kan si de vil ha sex og at de ikke forstår hva det vil si.Selv om det er forbudt å ha sex med dyr, er det ikke forbudt å tenke på det når en er kåt og onanerer.
Du kan ta kontakt  med helsestasjon for ungdom der du bor. Der er det lege som kan se på deg. De har taushetsplikt og kan ikke fortelle noe til foreldrene dine. Tilbudet er gratis.
Ta og en titt på artikkelen jeg har lagt med.
 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex