Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg tør å sende nudes.. Eller bare flørte med han?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er forelska i en gutt som går i 10. å jeg går i 8. Å vi snapper mye å han har spurt meg før om jeg har hatt sex før å jeg sa nei. Men om vi blir sammen en gang? Jeg vet ikke om han liker meg da? Men om vi hadde blitt sammen en gang så ville han sikkert ha hatt sex å sende nudes til hverandre. Hva burde jeg gjøre da? Jeg vet ikke om jeg tør å sende nudes men ja.. å jeg lurer på om jeg burde spørre han om han liker noen eller noe sånt? Eller bare flørte med han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du er forelsket <3
Jeg håper denne gutten er hyggelig og snill og behandler deg bra.

Og at han også har ekte følelser for deg og er opptatt av deg som person og ikke bare av kroppen din, og av om du vil komme til å sende nudes til han og ha sex med han.

De fleste gutter er flotte fyrer men det finnes noen idioter som lurer jenter til å sende nudes. Noen sier jenta må sende ellers så er han ikke intressert og noen sier at jenta må sende bilde for å bevise at hun liker han. Dette er bare tull, ingen trenger å bevise noe med å sende bilde.

Dersom man skal sende nudes så skal det være fordi man stoler på den andre og fordi man selv har lysst og er fullstendig trygg på den andre. Og at forholdet er gjensidig, altså at begge har de samme følelsene.

Det er vondt å være forelsket i noen som ikke er det tilbake, men å sende nakenbilder gjør desverre ikke at motparten blir forelsket:

Kåt --> JA! Forelsket --> Skjelden. Dersom man skal bli kjæreste med noen må man like hverandre som person, ikke bare som kropp :)

Jeg vil anbefale deg å flørte med han, for å bli bedre kjent og for å finne ut hva hans hensikter og følelser er. Det kan bli riktig så hyggelig bare husk å :

Tenk over hva du vil gjøre, hva du føler og finn ut hvor dine grenser går, hva du synes er greit. Ikke la noen lure eller presse deg til noe du ikke vil. Og selvfølgelig gjør man feil av og til, gjennom hele livet, men bare husk hvilke grenser DU ønsker for deg selv, og prøv på nytt :)

Og nøl aldri med å si ifra dersom noen gjør noe som ikke er greit!

Du fortjener bare det beste og jeg heier på deg <3

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt holder i mobiltelefon i senga (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex