Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg videochattet med en på 25 år.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg videochattet med en gutt den 15. mai. Han er 25 år. Han ringte meg på snap og jeg tokk den. Han spurte om jeg kunne kle av meg og vise hele kroppen min og jeg gjorde det så spurte han om jeg ville at han skulle runke når vi videochattet og jeg svarte ok så skrev han at jeg måtte fingre først så gjorde jeg det og etterpå så runket han og han snudde kameraet så jeg såg når han runket. Han spurte om jeg kunne ta å fingre hardcore og jeg sa nei, men jeg vet ikke hva det betyr derfor sa jeg nei til han. Hva betyr å fingre hardcore? Han spurte om jeg likte pikk og jeg svarte ikke så veldig. Jeg angrer litt etter jeg har videochattet med han.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 år.

Takk for at du kontakter Ung.no.

Jeg forstår at du har det vanskelig og angrer på at du videochattet med denne gutten på 25 år. Dette var faktisk en straffbar handling, da du er under den seksuelle lavalder. 

Jeg vil anbefale deg å snakke med noen om det du har opplevd og hva du tenker og føler nå i ettertid. 

De fleste unge vet at de ikke bør kle av seg og ha sex med andre via nettet, allikevel vet en at det forekommer i stor grad og at det fører til mye skyld, skam og anger. De unge tør ikke si i fra av frykt for at de voksne skal bli sinte. Allikevel er det viktig at du sier i fra. De voksne som lokker ungdom og barn til å ha sex via nettet må stoppes og bare ved at slike som deg sier i fra. kan de stoppes.

jeg anbefaler deg derfor å ta en prat med noen voksen som du stoler på. Det kan være helsesøster på skolen, foreldrene dine, eller andre du kjenner godt.

Sjekk også ut de artiklene jeg legger ved svaret.

 

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexordliste - hva betyr ordet?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Lurer du på hva et ord knyttet til sex betyr? Kanskje du finner svaret her. Og finner du ikke ordet - gi oss beskjed, så kan vi fylle det inn.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

- Kler av meg på nettet

Naken foran pcen (colourbox.com)

Jeg har vært på chatroulette og gjort noe veldig dumt, lekte med brystene mine. Men han i andre enden så frivillig på det,vi ble bedre kjent osv. Jeg trykka next og det kom opp en boks som sa at jeg hadde blitt anmeldt og at politiet ville få min IP adresse og samtidig bruke bilde. Er forferdelig bekymra for at familie skal få vite det. Får jeg noen straff?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett