Hopp til hovedinnholdet

Jeg kommer i buksen hver gang jeg er med henne.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har nettopp begynt å vere mye med ei jente. Hun liker meg og jwg liker hun og jeg er ganske sikker på at hun svarer ja om jeg spør om vi ska bli sammen. Men d er ikke problemet. Problemet er at hver gang jeg er hoss henne så ligger vi oppå hverandre, kliner, jeg tar ofte på puppen og rumpen hennes osv. Det førerkort til at jeg kommer I buksen hver gang jeg er med henne alene hoss henne eller hoss meg. Og etter hvert så er d så mye sæd I bokseren min at det ikke er lett å nyte å faktisk være med henne. Hun har aldri runket meg Før eller tatt på penisen min. Men det skjer bare når vi ligger på hverandre liksom. Er dette normalt? Er det noe jeg kan Gjøre for å hindre deg? Det hadde vert veldig kleint om hun bestemmer seg for å ta ned k boksen min også kjenner at det er helt klissvåt. Takk for svar:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det er vanlig at man tenner seksuelt/blir kåt når man ligger oppå hverandre, og at man får orgasmer/sædavgang. 
Før du møter henne kan du onanere til orgasme/sædavgang. Da vil det ta litt lengre tid før du tenner seksuelt.
Hvis du får orgasme/sædavgang når du er med henne, kan du gå på toalettet og tørke bort mesteparten av sæden. Kanskje kan du også ha en ren bokser i lomma på jakka eller i bagen/skolesekken? Da kan du skifte hvis det blir mye sæd. 
Det er viktig at du vet at du kan stoppe henne hvis hun prøve rå få handa si ned i bokseren din. Det er du som bestemmer hva hun kan gjøre eller ikke gjøre.
Hvis du vil at hun skal gjøre ta på penisen/runke deg og du allerede har hatt sædavgang, sier du bare at hun må vente litt, og så går du på toalettet og vasker penisen din og fjerner sæden/bytter bokser. 
Du kan også snakke med jenta om at du tenner på henne og det dere gjør, og at du får orgasme/sædavgang. Da er det åpent mellom dere og du slipper å bekymre deg for at hun skal oppdage det av seg selv. 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex