Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for analsex, hva om det kommer avføring på penisen hans?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei! Er homofil gutt som har lyst til å ha sex med andre gutter, altså bli pult. Jeg tørs ikke enda fordi jeg er redd for at det skal komme avføring på penisen hans, har lest masse om at man skal dusje seg godt før, og at det hender. Men skjønner ikke hvordan andre kan ha gått lenge uten å dusjet og det likevel er rent bak, hva skal jeg i såfall gjøre for at det skal bli slikt? Fått inntrykk av at andre ikke gjør så mye før de har sex, slik blir det også mer naturlig føler jeg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18!

Takk for spørsmål.

Det er ikke uvanlig at en er redd for at partner skal få avføring på partner om en har analsex. Har en ikke vansker med magen eller avføringen, så vil den delen av endetarmen som en har analsex i være tom for avføring. Noen ganger kan det være noen rester igjen.

Ønsker en å være helt sikker på at det ikke skal være noe igjen, kan en skylle seg før en har analsex. Det enkleste er å bruke hånddusjen. Skru av dusjhodet, pass på at vannet er kroppstemperert og at det ikke er for sterkt trykk. Sett slangen mot endetarmsåpningen og slipp inn litt vann. Hold det inne og slipp det ut igjen. Gjenta til det som kommer ut er klart på farge. Du kan også kjøpe en skylleballong på apoteket. 

Det som er uansett er ok, er alltid å bruke kondom og vann- eller silikonbasert glidemiddel. Da blir det en bedre opplevelse å ha analsex i tillegg til at du unngår å bli smittet av en seksuelt overførbar infeksjon, eller kjønnssykdom. 

Les gjerne vedlagte artikler for mere informasjon. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex