Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Liker en fyr veldig godt, men vet ikke hvordan jeg skal si jeg vil ha sex?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Veit liksom ikkje korleis eg ska spørra om detta. Men liker ein fyr som har spurt om å ha sex, men eg har ferga ut for eg har jææævlig store følelser for han og er redd for å Fucke opp alt. Har lyst til å ha sex med han for å vere nær han og eg føler meg ikkje pressa. Men når han spør så seie eg nei. Han pleie å kjøre forbi meg når han er ute å råner og da spør han om eg vil vere med, har sagt ja før og da har vi endt opp med å dra til han å klina og sett film. Liker han veldig å har lyst til å ligge med han. Men veit ikkje korleis eg skal få det fram. Noen tips???? Fra jente 16 som er desperat etter hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer