Hopp til hovedinnholdet

Penisstørrelse og sex

Gutt 17 år
 

Spørsmål

hei, er en gutt på 17 år. Vil spørre om noe om sex ting.Det er sånn at det er stort når penis er 23 cm? Ikke sant større enn vanlig og tjukk også? Vil det være vanskeli å ha sex? Ei jente så den engang og hun så ut som ble redd. Fins det noen jenter som kan like den sånn stor? Derfor spør jeg nå. Det er ei jente som er veldig interisert i meg og hun er så fin. En kamerat forteller meg at hun har fått vite at jeg har stor penis.Kan jeg håpe det er sånn?Hun er 19 år og har hatt sex. Jeg vil veldig treffe henne såklart.Går det bra å ha sex med henne?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17 år.

Takk for spørsmål.

Du forteller at du er en gutt på 17 år som har en penis på 23 cm, og jeg går da ut fra at det er i stiv tilstand. Du er bekymret for om det kan bli problematisk å ha sex med en jente på grunn av denne størrelsen.

Skjeden er et elastisk organ som kan vide seg ut når jenta er opphisset, så det vil sannsynligvis ikke bli noe problem. Bare tenk på når barn blir født, hvor mye skjeden vider seg ut da.

Det er ingenting i veien for å prøve å ha sex med denne jenta som du forteller om. Bare pass på å bruk kondom, og tenk på at sex er noe veldig fint som man ikke skal gi til noen man ikke er glad i og bryr seg om. Da vil det ikke bli noen god opplevelse for noen av dere.

Håper dette var et svar du føler at du ble litt klokere av, og god sommer.

Vennlig hilsen Helsesøster i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex