Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker sier at han skal slå opp med kjæresten, men gjør det ikke

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en gutt som jeg liker veldig godt, og han sier han liker meg. Men det som er problemet er at han ikke vil slå opp med kjæresten sin. Og han sier til meg at han skal gjøre det snart(slå opp), han prøver å hinte meg til å ha sex med han men jeg vet ikke om det er så lurt å ha sex med han når han har kjæreste. Jeg har veldig lyst på han, men jeg vet ikke hva jeg burde gjøre fordi, vær gang jeg prøver å snakke om kjæresten så prater han ikke mere med meg. Og det irriterer meg litt, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, jente 16 år!

Jeg forstår at dette er frustrerende for deg! Gutten du liker sier at han liker deg også og at han skal slå opp med kjæresten sin, men så gjør han det ikke. 

Jeg er enig med deg i at det ikke er lurt å ha sex med han når han har kjæreste. Det kan sette deg i en vanskelig situasjon. Dessuten er det ganske slemt gjort overfor kjæresten hans. Det er ikke vanskelig å forstå at du har lyst på han når han hinter om å ha sex med deg. Men hvis du vil gjøre det rette venter du, eller retter fokuset ditt mot gutter som bare vil ha deg. 

Slik jeg oppfatter denne gutten så holder han deg litt på vent. Det er ikke rettferdig gjort. Han sier han skal gjøre det slutt med kjæresten, men gjør det ikke. Det gjør at du kanskje ikke klarer å slutte og tro på at det kanskje kan bli dere to. Men når du konfronterer han med dette så vil han ikke snakke om det. Da mistenker jeg at han egentlig ikke vil gjøre det slutt med kjæresten, eller ikke tør.

Jeg synes du skal bruke kreftene og energien din på å se etter en gutt som har lyst til å være sammen med deg, og bare deg. Det fortjener du!

Jeg håper dette var til hjelp for deg! 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex