Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så lyst å prøve moren min sin vibrator.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ei jente på 12 år. For noen dager siden fant jeg en vibrator i moren min sin nattbordskuff, jeg har SÅÅ lyst til og prøve den!! Men jeg vil ikke bli oppdaget! Moren og faren min skal reise på hytta snart, og da skal bestemor og bestefar passe oss, kanskje jeg kan prøvde den da? Men hvordan vasker man den etter man har brukt den? Jeg fant nemlig også vibratorrens og glidemiddel.

Besvart 05.09.2018 18:44
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er flott at du er nysgjerrig på egen kropp og seksualitet og det er bra at du onanerer og utforsker deg selv.

En vibrator en veldig privat gjenstand, på linje med tannbørste, derfor kan det være lurt at du får din egen, eller onanerer deg selv med fingrene. 

Tror du din mor vil synes at det er greit at du låner hennes vibrator? I tilfelle det er greit, er det viktig å vaske den godt mellom hver gang den brukes. 

For å hindre smitte, anbefaler jeg deg å vaske leketøyet i godt varmt såpevann og bruke sprit, eller rensemidler beregne for formålet. Eller benytt et kondom på den. 

Les gjerne også artiklene under her. 

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex