Hopp til hovedinnholdet

Mamma hørte at vi hadde sex og nå er hun sint

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har vært sammen i snart 3 år og hatt sex i ca. 1 år nå, dette gjør vi enten hjemme hos han eller hos meg. Jeg foretrekker å gjøre det hos meg fordi senga hans knirker sånn. Vi har aldri hatt noe problem med at folk har hørt oss før, men plutselig en dag hørte mamma oss. Hun banket sint på døra og sa at vi måtte holde opp med en gang. Ca. 2 uker senere hørte hun oss igjen og banket igjen på døren. Etter dette har hun vært skikkelig sur mot både meg og kjæresten min. Hun gir meg stygge kommentarer, sender meg stygge meldinger og vil nesten ikke se på meg lenger. Når kjæresten min kommer på besøk blir hun alltid sint og holder seg langt unna oss. Hun snakker ikke lenger med han og inviterer han ikke til å bli med på ting med familien lenger. Hva skal jeg gjøre? Mamma er alltid så sint men jeg klarer ikke å snakke om det med henne, da begynner jeg bare å gråte, og i mitt hus er det ikke lov å gråte. Hvordan kan jeg forholdet vårt til henne?

SVAR

Besvart 03.10.2018 10:34:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle