Hopp til hovedinnholdet

Kan helsesøster skifte bleier på deg om du har fetisj?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Kan helsesøster skifte bleier på deg om du har fetisj? Kan skolen nekte at du går med bleier?

Besvart 19.10.2018 19:06
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

En helsesøster kan nok ikke skifte bleier på deg om du har en fetisj. Dette kan ikke skje både fordi du er under den seksuelle lavalder og fordi en voksen ikke kan ha noen form for sex med deg. En helsesøster kan heller ikke ha noen form for seksuell kontakt med elever på grunn av jobben. Har helsesøster sex med noen hun treffer som del av jobben sin, vil hun bryte regler og derfor miste jobben og få straff.

Det er mulig å gå med bleier uten at noen ser eller legger merke til det. Noen kan også trenge bleier fordi de ikke klarer å holde på urin eller avføring. Det trenger derfor ikke å vises eller være noe tema om en vil gå med bleier. 

Les gjerne vedlagte artikler for mer informasjon.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex