Hopp til hovedinnholdet

Jeg er fremdeles jomfru!

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei ung.no. Nå vet jeg snart ikke hva jeg gjør, er 19 år og får faen ikke sex siden jeg knappt tørr å møte noen. Er jomfru og det bor jo homofile gutter overalt her, fra 500-1000 meter unna her men ikke det tørr jeg en gang. Er redd jeg skal møte noen farlige folk her ute på natta og så tørr ikke pga av mamma fordi jeg syns det er pinlig ovenfor henne om jeg går ut på natta og møter folk. De vil ofte at jeg skal komme på natten å ha sex. Er på grindr. HJELP HVA SKAL JEG GJØRE?? Var en som ville møte meg her om dagen, han skulle hente meg men så kunne han ikke. Jeg har bare uflaks hele tiden, gråter over dette. Er homofil og har trang forhud som jeg skal fjerne snart. Jeg gir opp snart og snart skal jeg og mamma flytte til en ny plass og der finns det knapt ingen homofile folk, jeg får bare være jomfru hele livet jeg. Og så er jeg veldig sjenert og har anst for mye og kanskje ikke kan ha sex på første treff. Please gi meg noen gode råd

Besvart 01.11.2018 12:55
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er forståelig at du har lyst til å oppleve det å ha sex, og det vil du etter all sannsynlighet også gjøre en dag. Og du er ikke spesielt gammel med tanke på det å være "jomfru". Meridianalderen for debut for gutter er ca 18 år. Dvs at 50 % har debutert ved 18 års alderen, mens 50 % fremdeles ikke har gjort det. I tillegg vet man at debut alder for homofil sex, er noe høyere enn for heterofile. 

Det høres ut som en lur strategi at du ikke går ut om natten for å møte fremmede du skal ha sex med. Det finnes folk der ute som ikke vil alle vel. 

Det finnes derimot møteplasser for homofile på nettet, der det kan være lettere å avtale møter med noen som ønsker det samme som deg, til mer fornuftige tider på døgnet.

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med Ungdomstelefonen, tlf: 810 00 277

. Ungdomstelefon er Skeiv Ungdoms hjelpe- og støttetelefon. Dette er et lavterskeltilbud som skal være tilgjengelig for unge som trenger noen å snakke med om forelskelse, seksualitet, kjønn, identitet, aktivitetstilbud og sikrere sex. Tjenesten er åpen søndag til fredag fra kl 18.00-22.00. Nettside: www.ungdomstelefonen.no

Les gjerne artiklene under her også.

Håper dette kan være til hjelp for deg.

Lykke til!

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex