Hopp til hovedinnholdet

Blir tent av å se jenter ha sex med andre gutter. Er selv heterofil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 18 år som blir seksuelt tent av at jenter har sex med andre gutter, og med dette mener jeg som i en gruppe med en jente og mange andre gutter der alle får ha samleie med en og samme jente. Jeg har personlig aldri prøvd, men ser dette på Internett. Jeg hører fra andre gutter at de liker jomfruer og at jo færre jenta de er med har hatt sex med jo bedre... dette gjør at jeg føler meg unormal. Hvorfor liker jeg at jenta har hatt sex med mange menn, og gjerne samtidig? Er dette normalt eller er det noe feil med meg? Er dette en slags fetisj? Jeg blir rett og slett kjempe tent av å se en jente bli ''tatt'' av mange gutter samtidig, og jeg er hetrofil selv. Hvorfor tenner dette meg?

SVAR

Besvart 06.11.2018 21:05:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle