Hopp til hovedinnholdet

Er der normalt å føle at men må tisse etter å fingret seg selv?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Er der normalt å føle at men må tisse etter å fingret seg selv? Hilsen jente 14 år.

Besvart 12.11.2018 21:30
 

Svar
Hei jente 14 år

Takk for spørsmål.

Det er ikke uvanlig å føle trang til å tisse etter at en har fingret seg selv eller vært seksuelt opphisset. Følelsen kan også komme når klitoris har fått for mye stimulering. Klitoris er et veldig følsomt organ med mange nervepunkter. For mye stimulering direkte på klitoris, kan også oppleves som ubehagelig. 

Det er også slik at jenter kan oppleve å kjenne en sterk trang til å tisse om g-punktet i skjeden blir stimulert. Dette er et punkt som noen jenter kan finne i "taket" på skjeden, noen cm innenfor skjedeinngangen. De første gangene punktet blir stimulert ved for eksempel fingring, kan det oppleves smertefullt. Etter en stund går denne følelsen over til en intens tissetrang. Etterhvert går også denne følelsen over og en kan få det som kalles g-punkt orgasmer. 

Les gjerne artiklene jeg har lagt ved. Der finner du mer informasjon om fingring og onanering. 

Lykke til.

Med vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex