Hopp til hovedinnholdet

Hvilken rettigheter har jeg som gutt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det viser seg nå at jeg har hatt et one night stand med en jente. Hun LOVTE meg at hun var på p-sprøyte og i tillegg lovte hun abort om det skulle skje noe. I tilegg så kom jeg på ansiktet hennes. Det viser seg at hun har hatt sex med en annen person tidligere enn meg også, og nå har hun plutselig fått en positiv graviditetstest. Hvilke rettigheter har jeg her? Hilsen frustrert gutt.

SVAR

Besvart 09.11.2018 17:00:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Skal jeg bli pappa - eller ikke?

Det kommer som et sjokk. Hun sier hun tror hun er gravid! Du vet at dere kanskje ikke var så nøye med å bruke prevensjon, eller du satset på at hun tok ansvaret for det - og nå sitter du altså der og vet ikke hva du skal gjøre eller tenke. Husk at det er hjelp å få!

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle