Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skal jeg si ifra om at jeg har vrt utro med kjæresten til noen?

account_circle

SPØRSMÅL

I russetiden lå jeg med en fyr som hadde kjæreste. Vi var begge to veldig fulle. Han sa han ikke likte henne lengre og at han skulle slå opp. Vi begge to visste det var galt og det var mye frem og tilbake før vi til slutt hadde sex. Det var mer enn bare sex og, det føltes ut som jeg var på en måte kjæresten hans i de timene. Noen dager etter snakket vi sammen og han sa han elsket kjæresten sin allikavel og ikke kom til å slå opp og vi kunne ikke si noe. Jeg følte det var feil, jeg visste godt hvem kjæresten hans var og hun var populær og godt likt av alle. Senere begynte vi på samme studie og vi har blitt gode venner. Jeg synes hun er en helt fantastisk jente og jeg får daglige snapper av at de er sammen og er lykkelige. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Samvittigheten dreper meg. Vet at om jeg hadde sagt noe/sier noe kommer jeg til å bli hatet av veldig mange og kanskje miste venner. Men vil hun skal vite at han har vært utro, men ikke med meg. Kanskje er det best å ikke si noe. Hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer