Hopp til hovedinnholdet

Dater to gutter.

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et problem når det gjelder to gutter. Siden det skjedde komplikasjoner med første fyr i fjor, lovte jeg han en date nå nylig. Vi har snakka en del sammen på telefon osv, og han er veldig ålreit. Jeg har surfet rundt på tinder i det siste, og har begynt å snakke med en annen fyr. Jeg liker han også veldig godt. Nå har han spurt meg om å dra på date, og jeg har sagt at jeg vil det. Føler jeg holder begge guttene for narr, og jeg veit ikke hva jeg skal gjøre. Orker ikke at en av dem skal bli sint eller lei seg hvis de finner ut at jeg er interessert i begge. Jeg har i tillegg hatt en seksuell samtale med begge, og føler meg skitten. Jeg vil ikke være sånn. Vil gjøre alle tilfreds. Hvordan skal jeg gå frem på en skånsom måte, burde jeg være ærlig med noen av dem om den andre? Hilsen en svært usikker jente

Besvart 18.12.2018 11:19
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er vanskelig å vite hva som er rett, og det er det nok heller ingen god fasit på. 

Når man dater noen så er man jo ikke i et seriøst forhold enda, og det er nok noen som dater fler samtidig. Jeg tenker at det heller kanskje avhenger av hvor seriøst det oppleves at det er med de man dater. Om man snakker sammen mye, har en god kjemi, og at det forstås som at det kanskje kan bli noe mer, så tenker jeg at det er greit å kun date en person av gangen. Fordi hvis en person opplever at dette kanskje går mot et forhold så vil det antagelig oppleves som sårende om han finner ut at det er flere i bildet. Derfor tenker jeg at om du liker en av de veldig godt og ser på det som noe seriøst, så er det best og avslutte det andre. 

Det handler også om den følelsen du selv har av å date to på en gang. Om det ikke føles riktig for deg så er jo det også en indikasjon på at det beste er å kun holde på med en. 

Du sier at du liker begge guttene, men jeg tenker at du kanskje skal prøve å finne ut av hvem av de du aller helst vil snakke mer med eller er mest interessert i slik du har det nå, og velge å fokusere på denne. Jeg tror det vil føles bedre for deg, da du jo selv skriver at du ikke liker den situasjonen du er i nå. 

Jeg håper dette var til hjelp og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Tolke eller vise seksuell lyst

En gutt og jente i tenårene sitter på en sofa, og jenta kysser gutten på kinnet. (www.colourbox.com)

Hvordan kan du vite at kjæresten eller den du vil ha sex med, vil det samme? Hvordan tolke den andre riktig, for ikke å gjøre noe galt? Og hvordan kan du selv vise partner at du er klar for å ha sex?

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Gutt og jente holder hender (Colourbox.com)

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

Les mer

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking