Hadde sex med en dame. Dette viste seg senere å være pappas kjæreste. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hadde sex med en dame. Dette viste seg senere å være pappas kjæreste.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 16. Jeg tenner på eldre damer og syntes det er litt flaut. Det er noe med det modne utseendet som jeg syntes er utrolig tiltrekkende. For 2 uker siden hadde jeg sex med en jente jeg møtte på en fest, vi hadde ingen planer om å holde kontakten etter dette. Et par dager etterpå fortalte pappa at hans nye kjæreste skulle komme middags besøk. Det ringte på og jeg gikk spent bort til døren for å se hvem denne gjesten var. Jeg har aldri vært så sjokkert i mitt liv. Der stor hun. Jeg var ganske full da jeg hadde sex med hun damen på festen , men jeg var helt sikker på at det var hun som var kommet på middags besøk. Damen jeg tydeligvis hadde hatt sex med løp vekk. Hva skal jeg gjørre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer