Hopp til hovedinnholdet

Når vi har sex så sier han at det er akkurat som at han treffer en vegg.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jente på 16 år her:) Når jeg å kjæresten min har sex så sier han at det er akkuratt som at han treffer en vegg. Vi skjønner ingenting. En venn av meg har sagt at det skjer med hun også. Hva er det? Hilsen nysjerrig jente.

Besvart 18.02.2019 18:11
 

Svar
Hei

Det kan høres ut som at penis treffes bunnen av skjeden. Veggen som dere beskriver, kan være livmortappen som da berøres. Dette er ikke farlig og det er ikke noe galt med noen av dere. For noen jenter kan dette derimot være smertefullt, for andre ikke. Så lenge dette ikke plager noen av dere, er det jo greit. Ellers er det mulig å prøve andre samleiestillinger hvor penis ikke trenges så lang inn. 


Vennlig hilsen jordmor, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer

Ulike plager og ubehag etter samleie

Føttene til et par i senga (colourbox.com)

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan være tegn på smitte eller noe som bør følges opp av lege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spørsmål og svar
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spørsmål og svar