Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan gjøre for at sex skal bli godt og ikke vondt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har aldri hatt kjæreste, men har ligget med 4 gutter siden jeg ble 16. Men jeg føler ikke at jeg gjør sex riktig, jeg er alltid så usikker på hva jeg skal gjøre og hva som skjer. Det er ikke en god følelse å ha, spesielt å se at den andre er misfornøyd. Når vi faktisk har sex så gjør nesten alltid vondt eller så kjenner jeg ikke noe spesielt. Venner forteller meg om et herlig sexliv, føler ikke jeg har fått opplevd det. Har vurdert at det kanskje er det at jeg ser på porno eller at jeg er tiltrukket av annet kjønn, men er helt sikker på at jeg er heterofil. Hva kan det være? Hilsen j 20

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer