Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homo fordi jeg liker å fingre meg selv i rompa ?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 19 år og lurer på om jeg er homo fordi jeg liker å fingre meg selv i rompa og jeg har følelser for en jente i klassen men jeg vet ikke hvordan jeg skal snakke med henne. hva gjør jeg? På forhånd takk for svaret

Besvart 24.02.2019 13:07
 

Svar
Hei

Fint at du spør. 
Rumpehullet er svært følsomt med mange nerver. Mange liker å stimulere dette området, da det gir deilige følelser. Det gjelder begge kjønn. 
Det betyr ikke at en er homofil. Hvilken legning en har har med hvem en føler seg tiltrukket av, og har lyst å være sammen med /kjæreste med. 

Så spennende at du liker ei jente i klassen. Det er ikke alltid så lett å vise interesse og ta det første skrittet. Det viktigste er at du viser interesse og snakker med henne. Vis at du ser henne om morgenen, si hei, og forsøk få kontakt med henne i friminuttene. Legg henne gjerne til i sosiale medier, og ta kontakt der. 

Jeg legger ved noen artikler om begge tema, og håper noe av dette kan være til hjelp. 

Lykke til !

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex