Hopp til hovedinnholdet

Dama sa hun kunne tenke seg trekant, jeg synes det er fælt å tenke på.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Dama mi og jeg tulla litt med trekant men ikke noe seriøst, men plutselig sa dama at hu kunne hatt trekant med en annen gutt vis det var greit for meg. Jeg sa nei og ble små iritert og utrykte at jeg ikke likte det. Hu fortsatte og si at hu bare vil gjøre det vis jeg mener det er greit men jeg blir kvalm av og tenke på at hu idethelle tatt kunne lat noen ha sex med hun. Det plager meg veldig og jeg synes det er veldig fært og tenke på. Jeg tenker at jeg ikke er bra nok når hu vil det. Jeg har ikke lyst til og slå opp. Jeg greier ikke og få det ut av hode st hu kunne lat noen andre røre henne, føler meg sviktet

Besvart 02.03.2019 15:12
 

Svar
Hei

Det begynte med tulling omkring det å ha trekant. Da det ble mer konkret, fikk du en ubehagelig følelse og kjente at dette er helt utelukket. 
Jeg vil anbefale deg å fortelle henne hvordan du reagerer, og at det er veldig ubehagelig å tenke deg henne i en slik situasjon, videre at du vil ha henne for deg selv. Det er en helt naturlig reaksjon. 

Noen synes trekant er ok, og skiller mellom følelser og selve sexen. 
Det betyr ikke at hun ikke er tilfreds med deg, eller ikke er glad i deg.
Folk har bare ulike tilnærminger til ting. 
Unngå å klandre henne. 

Videre vil jeg anbefale at dere med det legger tema til side. Etter hvert vil du sannsynligvis få mer og mer avstand til dette. 

Lykke til videre med kjærligheten. 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex