Hopp til hovedinnholdet

Hvordan suger man kukk?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hvordan suger man kukk? Er det sånn at man må runke samtidig som man suger? Og smaker det noe spesielt av kukken liksom? Har veldig lyst til å please typen min men jeg har aldri gjort det før og føler jeg kommer til å fucke opp, enten om jeg ender opp med å kaste opp på han eller bare ikke være noe god til det rett og slett. Noen tips?

Besvart 31.03.2019 11:30
 

Svar
Hei jente 15!

Noen synes at munnsex er veldig deilig, andre liker det ikke så godt. Enkelte har forventninger om at partner skal gi en munnsex, andre ikke. Og - en kan i tillegg like det på veldig mange ulike måter. Det enkleste er derfor å snakke med den en skal ha sex med og sjekke ut hva den andre liker og hvordan skal det skje på en best mulig måte.

Det er ikke så rart om en ikke liker dette rådet. En synes kanskje sex er vanskelig å snakke om og en vil ikke vise den en skal ha sex med at en ikke kan så mye. Men, skal sex bli en god opplevelse og fungere bra for andre, så må en snakke om det. Ingen kan gjette seg til hva andre liker.

Her kommer det uansett noen tips. 

En kan like om noen slikker en på penishodet og nedover hele skaftet eller om en suger hardt på tuppen av penis. Noen liker å bli sugd og runket samtidig. En kan like det godt om en klarer å ta hele penis helt inn i munnen. For noen, er det ekstra godt om testiklene blir massert og penis sugd samtidig, andre kan like å få en finger i rompa når en blir sugd. 

På samme måte som jenter kan smake forskjellig, så kan gutter også smake ulikt. Det kommer an på om en vasker seg og hva en spiser. En må kunne forvente at den en skal gi munnsex til, er fresh og stelt. Om ikke, er det helt ok å si nei. 

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex