Hopp til hovedinnholdet

Jeg syntes det er vanskelig å få kjæreste.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg vil ha kjæreste, men det går alltid galt. Jeg trenger en kjæreste og kjærlighet i mitt liv. Jeg har alltid likt jenter siden jeg var 13 år, men hver gang jeg går å tar det "første-steget" går det alltid rett i dass. Dermed har jeg gitt opp, og jeg kan ganske så enkelt fortelle at jeg er veldig sikker på at de jeg har likt gjennom tidene ikke har likt meg. Vanskelig å få meg kjæreste. Trenger tips. Hilsen gutt 15 år

Besvart 14.04.2019 22:58
 

Svar
Hei

Så synd at du føler det sånn. Det er ingen grunn til å gi opp, og jeg er sikker på at du vil finne noen som føler det samme for deg hvis du bare gir det litt tid. Noen opplever å finne en god match etter kort tid, mens andre trenger litt lenger tid. Det handler rett og slett om at vi mennesker er ulike, så det syntes jeg ikke du skal tenke så mye på. Jeg tror bare ikke du har møtt den rette helt enda. 

Jeg tror det er viktig at du går litt ut av komfortsonen, og tar noen sjanser. Ta initiativ og vis at du vil bli bedre kjent med jenter du er nysgjerrig på. Jeg legger ved flere artikler du kan ta en titt på. Du må satse for å vinne - noen ganger går det ikke veien, men tror jeg det er viktig at du er tålmodig. Vis hvem du er, flørt litt og gi det hele litt tid. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex