Hopp til hovedinnholdet

Liker å bruke dildo og vibrator, har problemer med å få endetarmen ren.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg liker å bruke dildo og vibrator men jeg har problemer med å få endetarmen ren! Det ødelegger stemningen når det kommer bæsj overalt! Hva er det jeg kan spise for å gjøre det lettere å rense der? Eller om det er noe jeg kan bruke for å rense!

Besvart 27.04.2019 11:02
 

Svar
Hei gutt 16 år. 

Den nederste delen av endetarmen er vanligvis ganske tom for avføring. Hvis penetreringen varer litt, trekker tarmen seg sammen oppover og avføring som er høyere opp, kommer ned i tarmen. 

Det er ikke noe man kan spise for at det ikke skal skje. Avføringen kommer ut. Men det du kan gjøre, er å legge merke til når tid du har avføring. Skriv det opp, så husker du det. Hvis det er ene regelmessighet i å ha avføring, kan du "time" seksualiteten du har med deg selv. Hvis det er uregelmessig, kan du spise mer fiber, grovt brød, grov pasta, fullkornris og grønnsaker. Husk å drikke rikelig med vann. Dette alene kan gjøre at du får regelmessige avførings-vaner.

Det du også kan gjøre er å tre en kondom over dildoen/vibratoren du fører inn. Da er det bare å kaste kondomet etterpå. 

Man kan bruke kroppstemperert vann og skylle til vannet som kommer ut er klart. Noen bruker dusjhodet for å få skylt, andre bruker en type skylleballong som kan kjøpes på apoteket. Men dette vil bare hjelpe en stund, til avføringen oppover i tarmen kommer ned. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt! 

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex