Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ble penis så stiv da jeg tisset ute i naturen?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei i dag skjedde det noe rart. Jeg var på vei hjem fra togstasjonen, men på veien så måtte jeg tisse så jeg gikk ut i skogen. Først når jeg begynte å tisse så var penisen min slapp, men etterhvert så fikk jeg en rar følelse og penis begynte å bli stivere og stiver. Til slutt begynte jeg å tenke Omg hva er det som skjer for i slutten så hadde penisen vokst seg veldig stor og var på det mest erigert også når jeg skulle ta den ned i bokseren igjen. Hvorfor ble den så stiv når jeg sto og tisset ute i naturen?

Besvart 14.05.2019 08:22
 

Svar
Hei gutt 16!

Noen ganger kan en oppleve å bli ekstra kåt og tent av uventa ting og det du forteller om i spørsmålet ditt er et godt eksempel på det. 

En kan gjøre noe som er helt vanlig, men så er det likevel noe som gjør at en blir tent. Det kan være at du tissa ute i skogen, at noen kunne ha sett deg eller at følelsen du fikk i penis av å gjøre det ute var ekstra spennende. 

Det samme kan skje om en gjør noe seksuelt en ikke har prøvd tidligere eller etter en har hatt onani eller sexpause en lengre periode. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex