Hopp til hovedinnholdet

Vi vet ikke om vi onanerer hverandre på riktig måte.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg og kjæresten min har det veldig fint sammen han fingrer meg å jeg runker han men jeg har noen spørsmål. Når han fingrer meg føler jeg at han ikke finner skjeden. Og når jeg eunker han vêt jeg ikke om jeg gjør det rett siden jeg gjør det utpå bokseren. Og ofte etter vi har gjort det begynner vi å ta kjønnsorganene mor hverandre med undertøy på raskere og raskere nesten som om vi har sex er dette normalt og hvorfor gjør vi det. Den siste tingen jeg ikke forstår er om vi for orgasme for jeg begynner å puste raskere og det er godt i underlivet. Men kjæreste min svetter veldig mye og han puster også raskt hva betyr dette?

Besvart 30.05.2019 16:53
 

Svar
Hei jente 14 år. 

Hvis kjæresten ikke finner der du føler det best at han stimulerer, må du snakke med han om det. Du kan snakke med han om det, eller du kan føre fingeren hans dit det føles best. 

Hvis du skal runke han på best mulig måte, må du spørre om du holder på rett plass på penisen og om takten du runker han i, er passelig. 

Dere gjør vel dette for å få de gode følelsene? Når dere ligger inntil hverandre og gnir dere mot hverandre stimulerer dere kjønnsorganene til hverandre andre. Det høres som som dere begge får de gode følelsene/orgasme. 

For å ha god seksualitet med kjæresten din, kan du selv øve på å stimulere kjønnet ditt til orgasme. Den letteste måten å få det på, er å stimulere den ytre delen av klitoris. Se de vedlagte artiklene. 

Tenk også gjennom om du er klar til å gjøre det dere holder på med. Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom om dette. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Skjermdump ung.no juni 2018

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex