Hopp til hovedinnholdet

Farlig å slikke seg på fingrene, en buttplugg som har vært i rompa si?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei☺️Lurer på om det er farlig å slikke seg på fingrene, eller slikke på en buttplugg som har vært i si ega rompe?? Å er det farlig å smake/drikke sitt eget/andres tiss?? Håper virkelig på ett positivt svar, på forhånd tusen takk

Besvart 05.06.2019 18:51
 

Svar
Hei gutt 18 år. 

Det er antageligvis ikke farlig å få sin egen avføring i munnen. Du kan se her på Newton på NRK der de gjør et eksperiment med dette. 

Det er ikke farlig å drikke sitt eget tiss/urin. Urin inneholder 95 prosent vann, 2,5 prosent urea (karbamid, urinstoff) og 2,5 prosent mineraler og aminosyrer. Urin er et veldig rent produkt helt uten bakterier. 

Hvis man drikker urinen til en annen, kan det være annerledes, hvis den personen har en infeksjon, for eksempel klamydia eller urinveisinfeksjon. Da kan en kanskje smittes med disse bakteriene. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex