Hopp til hovedinnholdet

Hvor skaffer jeg gratis glidemiddel anonymt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har hatt kjæreste i litt over 1mnd. Selv om dette ikke er så lenge er vi veldig nære og ekstremt glade i hverandre. Så og si hver gang vi overnatter, eller hver gang vi møtes ellers, gjør vi «greier». Jeg kan runke han og han kan fingre meg. Vi er veldig komfortable med det og ikke nervøse eller no sånt. Her om dagen hadde vi overnatting, og han spurte om vi kunne prøve å ha sex. Han fikk ikke kuken inn i meg, men det gikk fint. Det var ikke særlig flaut, vi er jo glade i hverandre så vi kunne snakke om det og sånt. Jeg var kåt, men ikke helt våt nok. På skolen for mange mnd siden fikk vi glidemiddel fra gratiskondomer, og ei venninne av meg mener jeg kan skaffe der, men jeg finner ikke på nettsiden dems. Hvor skaffer jeg gratis glidemiddel anonymt?

Besvart 12.06.2019 15:14
 

Svar
Hei jente 15!

Det stemmer at kondomer kan bestilles gratis, det kan du eventuelt gjøre her. En får ikke lengre bestilt glidemiddel fra dette nettstedet. For å få gratis glidemiddel, må en gå på helsestasjon for ungdom i kommunen din. Veldig ofte har de kondomer og glidemiddel liggende lett tilgjengelig på venterommet, slik du slipper å prate med de. Noen helsesykepleiere har kondomer og glidemiddel like tilgjengelig på kontorene sine på de ulike skolene. 

Skal samleier kjennes deilig og gode ut, er det fint om skjeden blir våt og klar nok. Dette er noe som skjer av seg selv om en er klar for sex, tenner på partneren sin og får de formene for stimulering en trenger. Noen har funnet ut av dette selv, andre kan trenge å bruke litt tid på å finne det ut. Les gjerne vedlagte artikler for å få tips til hvordan skjeden din blir klar for samleier. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Finn rett prevensjon på ung.no (colourbox.com)

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex