Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde som barn tanker om søskenbarna mine, hva gjør jeg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Eg sliter å snakke om mine tidligere seksuelle tanker om søskenbarna mine, tankene er vekke nå, men det at eg har hatt disse tankene plager meg enda. Da eg var liten (5år) fikk eg reklame for porno på pc-en, eg trykket på den å ble fascinert av hvordan sex var. Eg ville prøve dette selv. Eg lurte derfor en av søskenbarna på samme alder inn på doen i barnehagen å vi tok tiss mot tiss. Eg synes dette var veldig kjekt, det gjor hun å. Så vi gjor det flere ganger i uken osv. Eg har da utviklet mange seksuelle tanker om 3 av mine søskenbarn. Eg tenkte på dem hver gang eg runket, å prøvde å få se dem naken så ofte som mulig. Eg angrer noe inn i helvete, eg vet ikke hva eg skal gjøre for å slutte å tenke på dette. Dette gir meg problemer i forholdet mitt med kjæresten, eg klarer ikkje å tilgi meg selv for hva eg har gjort. Eg vil heller ikke snakke med noen om det, eg føler bare at disse tankene å mine handlinger ikke blir akseptert i dagens samfunn, eg føler meg helt alene om dette...

Besvart 12.06.2019 21:59
 

Svar
Hei gutt 16!

Det du forteller om i spørsmålet ditt er noe som svært mange har vært med på som barn. Faktisk er det helt vanlig å bli nysgjerrig på hvordan andre barn ser ut og å utforske kjønnsorganene til hverandre. Noen gjør det med andre barn i barnehagen, andre gjør det med slektninger eller naboer. 

For de aller fleste, blir slike eksperimenteringer noe som blir et ufarlig minne når en blir eldre. For andre kan det skape skam og skyldfølelse. Det kan få en til å tenke en har gjort noe galt og at dette må rettes opp i. En glemmer veldig ofte at en selv var et barn da en var med på eller tok initiativ til at det skulle skje. Klarer du å se at du selv var et barn og at du i dag ikke kan ta ansvar for det som skjedde, vil du kunne legge det fra deg. 

Noen får dette fint til av seg selv, mens andre kan trenge hjelp av noen. Du sier at du ikke ønsker å snakke med noen, men om du i framtiden får lyst til det, så er helsestasjon for ungdom et godt sted å starte. Der kan du få snakket om det som skjedde og eventuelt få hjelp til å bli henvist et annet sted om det skulle være nødvendig. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex