Hopp til hovedinnholdet

Vi oss mot hverandre utenpå trusa, hvorfor har jeg vondt i klitorisen?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! I går var jeg med kjæresten min, og vi holdt litt på og det bygde seg opp til at vi nesten hadde sex, men jeg hadde mensen så han hadde ikke så lyst til å putte pikken sin inni meg. Istedenfor bare gnidde han den (han hadde på boxer) mot meg utenpå trusa. og det var basically det som skjedde, og nå har jeg vondt liksom på klitorisen, og jeg skjønner ikke hvorfor? og så lurer jeg også på om det er noe digg for gutten å bare gni den på meg mens begge har på undertøy?

Besvart 12.06.2019 22:34
 

Svar
Hei jente 16!

Det som skjer når en gnir seg mot hverandre slik som du forteller om i spørsmålet ditt, er at klitoris får en kraftig og direkte stimulering. Dette kan føles deilig når en holder på, men det kan også etterhvert bli for kraftig. Stimuleringen kan etterpå oppleves som smerter eller ubehag. Når dette skjer, er det ok å ta en pause noen dager, så vil smertene gå over av seg selv.

Alle kan synes det er deilig å gni seg mot hverandre utenpå sengetøy. Noen kaller dette "Dry-jumping". Klitoris blir stimulert og forhuden på penis blir ført fram og tilbake. Det betyr at en kan få orgasmer og utløsninger av sex på denne måten.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex