Hopp til hovedinnholdet

Pult for første gang, det var bra. Mamma og vennina mi er skuffet. Alt teit

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg vil snakke litt om min første gang. Jeg hadde sex for første gang i februar. Det var med stebroren til venninna mi når hun var borte på ferie. Jeg skulle dra å hente noe hos henne, og sa ifra til han siden vi da tok samme buss hjem. Vi hadde snakka litt på Snapchat om liksom at det ikke var så viktig hvem man mista jomfrudommen sin til i 2019. Han sa en del ting for å overbevise meg til at vi skulle hooke/pule for jeg nølte litt. Vi endte iallefall opp med å pule to ganger og det var ikke ubehagelig eller noe. Synes det var digg. Men angret etterpå. Venninna mi fant det ut og deretter mamma. Begge to var veldig skuffet over meg. Jeg får ikke lenger dra til venninna mi og mamma stoler ikke like mye på meg lengre. Stebroren var forresten 15 år og jeg var 13. mamma ville anmelde det hvis han hadde vært over 16 år... Det er liksom greit at jeg har fått vite hvordan det er å pule, men alt ble litt teit. Jeg og han prater btw minimalt ilag også nå.

Besvart 17.06.2019 11:06
 

Svar
Hei

Så fint at du hadde glede av å prøve hvordan det er å pule. 
At mammaer blir skuffet kan henge sammen med at. Nå forstår hun at den lille jenta hun er mamma til har begynt å få et eget liv. Et  som hun ikke får full tilgang til lenger. Det kan oppleves skremmende for mamma å miste noe kontroll. Mamma får ikke beskyttet deg på samme måte som hun har vært kjent med fram til nå. 

Kanskje en forklaring på mammas reaksjon på det du har gjort. 

Det triste er at du beskriver at du har mistet noe av friheten din. Kan dere snakke sammen? gjør det. Har mamma behov for å vite så se hva du er komfortabel med å fortelle mamma.

 

Vil du diskutere tankene dine anonymt har du mulighet på 

Røde Kors hjelpetelefon for barn og ungdom, tlf: 800 33 321 her møter du voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg, helt anonymt. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med hjelpetelefonen om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Åpnet hver mandag til fredag kl 14.00-20.00. Du kan også ta kontakt over nett. Nettside: www.korspahalsen.no

Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Angrer du etter sex?

Angrende gutt (www.colourbox.com)

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex