Hopp til hovedinnholdet

Vibratoren er blitt for varm

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en vibrator som jeg bruker, men en gang når jeg skulle bruke den så ble den veldig varm... jeg tok av lokket og det var ikke noe feil med batteriet, men det kom litt røyk fra lokket. Lokket var også helt blankt men det begynte å bli matt på noen steder som om det smeltet... knappen som man trykker på for at den skal vibrere var også kilt seg litt fast. Jeg ble redd for at den skulle sprenge så jeg kastet bare lokket ut av vinduet... lurer bare på hva som har skjedd for at det skulle begynne å ryke og bli varmt...

Besvart 19.06.2019 09:36
 

Svar
Hei!

Det var lurt å ikke fortsette å bruke denne vibratoren hvis det kom røyk ut av den. Det kan være at dette er en feil i koblingene til batteriet slik at det ble en kortslutning, og da kan den bli for varm. Du gjorde derfor helt rett i å kaste den. Fjern batteriene før du kaster den så de ikke kommer i vanlig søppel.

Ved rengjøring av vibratorer er det viktig at du passer på å lese bruksanvisningen først. Noen vibratorer skal ikke ha vann over hele seg, mens andre tåler mer vann. Hvis det kommer vann der hvor batteriene er så kan det ødelegge vibratoren.

Hvis du kjøpte den på nettet kan du sjekke om nettsiden har en chat. Da kan du høre direkte med butikken om dette er en vanlig feil med akkurat den typen du har kjøpt.  

 Hilsen Lege ved Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex