Hopp til hovedinnholdet

Onanerte, var uheldig, tror jeg klarte å lage en liten rift i skjeden.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg onanerte, eller mer spesifikt fingra meg selv. Jeg var uheldig og jeg tror jeg klarte å lage en liten rift, der inne. Når jeg var ferdig var fingrene mine blodige og jeg ble bekymret for evt sår, var jo ikke meningen. Spørsmålet mitt er, skal jeg bare la være en stund for å la det hele seg, eller hva? Det var ganske lite, var ikke mye blod og sluttet noen min etter.

Besvart 19.06.2019 19:26
 

Svar
Hei jente 17 år. 

Det er fort gjort å lage en liten rift inne i skjeden når man onanerer/fingrer. Kanskje var det en negl som var litt skarp, som laget riften? 

Riften vil sannsynligvis gro greit. Hvis det er ømt og vondt, kan slimhinna være irritert, eventuelt at det blir en infeksjon i såret. Da må du snakke med lege på helsestasjon for ungdom eller fastlegen for å få en vurdering. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex