Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for at sex skal bli bra for kjæresten min?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer litt på om det er nokon spesielle triks, eller stillinger eller ting jeg eller kjæresten min kan gjøre under sex så hun får det så deilig som maugleg. Hun er veldig glad i slikking, og synes det er betre enn sex, og det er greit det assa, men eg lurer på og det fins nokon ting jeg kan gjøre så sex blir betre for hun.

Besvart 26.06.2019 22:45
 

Svar
Hei gutt 16!

Så flott at du vil gjøre det godt for kjæresten din! God sex handler om en kombinasjon av å yte og å nyte. Når du vil gjøre det ekstra godt for kjæresten din, er det fint om hun kan gjøre noe tilsvarende for deg tilbake.

I spørsmålet ditt, skriver du at hun liker slikking bedre enn samleie. Grunnen til det, er at klitoris lettere blir stimulert om en blir slikka enn ved samleie. Det kan derfor være ok å sjekke ut hvordan hun liker å få klitoris stimulert og teste ut ulike stillinger å ha samleie i, der du får stimulert klitoris og skjeden samtidig. 

Du kan også spørre henne om det er noe spesielt hun fantaserer om og har lyst til å prøve ut. 

Lykke til!

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Vanlige samleiestillinger

Hånd på pute (colourbox.com)

Lurer du på hvordan du skal bevege deg når du har samleie? Man kan ikke noe man aldri har gjort tidligere! Man må prøve seg fram, snakke sammen om hva man liker, og øve seg. Her kan du få litt kunnskap som gjør deg tryggere.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex